moTweets

moTweets 2.1.1

Uitstekende Windows Mobile Twitter client

Twitteren doe je tegenwoordig vanaf elk mogelijk apparaat. De belangrijkste onderdelen van dit type mediavermaak zijn aanwezig in het kosteloze moTweets voor Windows Mobile. Lees de volledige beschrijving

Excellent
9

Twitteren doe je tegenwoordig vanaf elk mogelijk apparaat. De belangrijkste onderdelen van dit type mediavermaak zijn aanwezig in het kosteloze moTweets voor Windows Mobile.

Volg jij ons al op Twitter? Zo ja, dan doe je dit wellicht vanaf je mobiele telefoon. Met moTweets staan alle gebruikelijke tweet-noviteiten tot je beschikking; zoek op twitter, volg de trends en maak favoriete tweet-onderwerpen aan. De interface van moTweets ziet er prima uit en werkt vrij intuïtief.

Ook het sturen van tweets is geen probleem met deze software. Of je nu een belangrijke boodschap of gewoon een kiekje wilt delen maakt niet uit, met moTweets krijg je volledige twitterfunctionaliteit in een mooi jasje. Het enige nadeel dat aan deze gratis versie kleeft is de frequente stortbui aan reklame.

Op de reklame na, is moTweets een prima applicatie voor al je twitter-behoeftes. Het snelle versturen van foto's (vanuit de camera of vanaf het geheugen) garandeert een puike twitter-ervaring.

moTweets

Download

moTweets 2.1.1

Beoordelingen about moTweets

  • " Erg snel werkt zelfs op windows mobile 6.1 "

    prima app zelfs op een HP6915 zonder probleem foto en dergelijke invoegen gaat ook zonder problemen leuk om te hebben...   Meer.